Gelamineerd Glas

Home / Glas / Gelamineerd Glas

Gelamineerd Glas

Het lamineerapparaat is het paradepaardje bij Rob Felix Glas. Glas met allerlei materialen lamineren en personaliseren is trending. Decoratieve materialen zoals een stuk stof, riet, een foto of poster, worden met deze innovatieve techniek vereeuwigd tussen twee glaspanelen. Met als resultaat de creatie van een eigen pièce unique of een memorabel geschenk.

Gelamineerd glas biedt bovendien oneindig veel creatieve mogelijkheden voor de zakelijke markt. Er bestaan uiteraard tal van mogelijkheden in de meubelindustrie en interieurbouw maar zeker ook voor andere branches.

Door het integreren van het bedrijfslogo, kleurrijke foto’s of inspirerende quotes in de werkomgeving wordt een doorsnee kantoor in een mum van tijd omgetoverd tot een inspirerende en creatieve ruimte.

Glasheldere tip van Rob Felix: ‘Steeds meer zakelijke klanten kloppen bij ons aan voor gelamineerd glas. Ze willen een unieke werkomgeving die inspireert en in harmonie is met de bedrijfscultuur. Door medewerkers en klanten op deze manier te ontvangen, maak je het verschil.’